Blog - Inaugurare 2015

 Home / Blog / inaugurare 2015
inaugurare Magic Playground

Astazi 1 iunie 2015 am inaugurat cel mai mare loc de joaca

Dupa luni de munca si o investitie serioasa astazi 1 iunie 2015 am inaugurat cel mai mare loc de joaca din Bucuresti.
Avem cele mai noi si moderne aparate pentru copii.
Cu o investitie impresionanta, centrul dispune de cele mai noi si moderne echipamente de joaca sigure, frumoase, functionale, pline de fantezie si adaptate tehnologic prezentului.
Situat intr-o oaza de verdeata, in parcul Drumul Taberei (Moghioros), face parte din complexul modern “Magic Place Moghioros” ce detine in prezent un strand (Magic Pool), o terasa, un centru de evenimente cu 2 sali tip ballroom (Magic Events) si un Bistro.
Conceput atat pentru recreerea de zi cu zi a copiilor (de la 1 la 17 ani), dar si ca centru de evenimente pentru copii (petreceri, ateliere interactive - creative si educationale, evenimente artistice, etc), Magic Playground se desfasoara pe o suprafata de peste 1200 mp, atat in interior, pe 3 nivele, cat si la exterior.
Magic Playground ofera gratuit urmatoarele servicii: parcare subterana, garderoba, protectie incaltaminte pentru adulti la locul de joaca, salon “Mama si copilul” si serviciu depozitare cadouri si bunuri personale (exclusiv pentru participanti petreceri organizate)

Date contact