Termeni si conditii generale

 Home / Termeni si conditii
magic playground

Termeni si conditii de desfasurare a petrecerilor Magic Playground

Varsta copiilor, minim admisa in spatiile de joaca Magic Place, este de 1 an, iar cea maxima de 17 ani.
Accesul si utilizarea echipamentelor de joaca de catre copiii cu varsta sub 5 ani se va face numai in prezenta unui supraveghetor Magic Place si a unui insotitor adult. In caz contrar, insotitorii acestora se fac responsabili pentru posibilele accidente sau deteriorari ale echipamentelor.
Parintii sau insotitorii au obligatia de a-i informa pe copii cu privire la regulile cuprinse in prezentul regulament. Accesul cu animale la locul de joaca nu este permis.
Comportamentul violent, agresiunea fizica si verbala nu sunt permise si pot fi sanctionate in functie de gravitate.
Este interzisa deterioarea jocurilor, echipamentelor si accesoriilor de la locul de joaca interior si exterior.


Rezervare

La receptia MAGIC PLAYGROUND se preiau doar datele clientilor interesati de petrecere pentru evidenta interna.
Pentru a face o rezervare este necesar sa:
1. Intrati in posesia ofertei de organizare petreceri scrisa (mapa oferita la receptie).
2. Sau completand formularul de mai jos care sa contina cat mai multe date despre evenimentul dvs.

Pentru cererile transmise in cursul saptamanii (luni – vineri) in maxim 48 ore veti primi oferta si raspunsul privind disponibilitatea zilei/ orei solicitate.
Rezervarea devine ferma in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea evenimentului.
Numarul final de persoane (adulti/ copii) pentru petrecere se confirma cu minim 48 de ore inainte de desfasurarea petrecerii, in scris, pe adresa playground@magic-place.ro
Pachetele de petreceri sunt calculate pentru un numar minim de 10 participanti.
Daca numarul de persoane participante la petrecere este mai mic decat cel corespunzator pachetului pentru care ati optat, se va plati valoarea totala conform numarului minim de persoane.
Daca sunt mai multi invitati copii fata de numarul comunicat initial, pentru fiecare invitat in plus se va achita tariful pachetului respectiv.
In cazul in care se depaseste timpul alocat petrecerii (3 ore), tariful per ora va fi recalculat.
Petrecerea dumneavoastra implica utilizarea in totalitate, dar nu in exclusivitate fie a spatilor de joaca interioare:
salile Magic City (et.2) si salile Play Room 1 (et.1) si Play Room 2 (et.2), fie a spatiul de joaca exterior.Exclusivitate

Sala de petrecere Magic City (et. 2) poate fi inchiriata in exclusivitate contra unei taxe de 3000 lei (3 ore) doar in situatia in care adultii insotitori au organizata masa in complex (minim 20 persoane), numarul total de copii participanti este de minim 20, iar pachetul ales este Magic.
Salile Magic Room 1 si 2 se pot inchiria contra unei taxe de 1000 lei (in timpul saptamanii) sau 1500 lei (weekend), in functie de numarul total de participanti si pachetul optat.


Orar

Intervalele orare standard pentru petreceri sunt:
10:00 - 13:00
14:00 - 17:00
18:00 - 21:00


Anulare / Amanare

Daca doriti anularea petrecerii NU RESTITUIM AVANSUL.
Modificarea datei petrecerii cu pastrarea conditiilor si tarifului se poate face doar cu acordul managerului/ coordonatorului de eveniment in functie de disponibilitate.


Acces

Nu este permis accesul cu nici un fel de produse alimentare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice din afara complexului Magic Place in incinta spatiilor de joaca, cu exceptia tortului (daca acest lucru a fost agreat in prealabil cu managerul de eveniment), produs care va fi insotit de certificatul de conformitate - conform normelor in vigoare (prin care se certifica faptul ca produsele corespund conditiilor de calitate, gramaj, ambalare, marcare si sunt sigure pentru consumul uman).
Vor fi specificate conditiile de pastrare si temperatura si termenul de valabilitate.
Accesul in sala de joaca se face cu maxim 10 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 10 minute de la terminarea acesteia.
Prelungirea termenului de 3 ore standard este posibila numai cu acordul managerului / coordonatorului de eveniment contra unei taxe si in functie de disponibilitatea din momentul respectiv.
Accesul copiilor in spatiul de joaca este permis doar cu incaltari de schimb – neutilizate in exterior (botosei, sosete etc).
Accesul adultilor insotitori in spatiile de joaca este permis doar cu protectie incaltaminte, de unica folosinta, disponibila gratuit la intrare.


Servicii

Magic Place pune la dispozitie gratuit urmatoarele servicii adiacente pentru toti participantii la petrecerile de grup: parcare subterana (prima ora GRATIS, urmatoarele orel 2lei/ ora), serviciu primire festiva, serviciu garderoba si pantofar, serviciu depozitare bunuri personale (cadouri, etc).


NOTA

Fotografiile realizate de echipa Magic Place, in incinta locatiei, apartin in exclusivitate Magic Place. Ne rezervam dreptul de a le folosi pentru promovarea locatiei si serviciilor noastre.


Detalii suplimentare referitoare la petrecere vor fi mentionate in fisa de eveniment si contract prestari servicii.
Pentru mai multe informatii privind conditiile de buna desfasurare a petrecerii se va consulta si regulamentul de ordine interioara afisat la locatie.


Magic Playground va ofera posibilitatea de a face rezervarea online pentru evenimentul tau, completeaza formularul de mai jos si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

  • magic events ballroom Parc
  • magic summer waves
  • magic bistro
  • coffe park
  • magic events ballroom GRANTDate contact